De nieuwe Vive La Fête is er!

Op de website van De Standaard Online kon je de nieuwe CD van Vive La Fête beluisteren. Aangezien ik hun vorige CD’s ook heb kon ik het niet laten dit te delen met u. Et voila!

Bron DS Online (11/05/2012)

“Volgende week verschijnt Produit de Belgique, het nieuwe album van Vive La Fête. Produit de Belgique werd geproducet door Jo ‘Technotronic’ Bogaert, die eerder al werkte met Gabriël Rios en Gorki. “Het is een heuse groepsplaat geworden, waarvan alle nummers vooraf uitgewerkt werden door de hele band,” zegt gitarist Danny Mommens. “Daardoor leunt het album sterk aan bij de typische live-sound van de groep. We kunnen elk nummer dan ook live gaan spelen.”

Degroep rond Danny Mommens (ex-bassist bij dEUS) en Els Pynoo brengt immers al sinds 1997 dansbare elektrorock met een vleugje kitsch, waarin ook new wave en Franse chanson nooit ver weg zijn. In 2002 bezwijkt modekoning Karl Lagerfeld voor de muziek en de looks van het koppel.

Vanaf dan begint het internationale avontuur voor Vive la Fête: modeshows voor Chanel in Tokyo, New York, Las Vegas, Berlijn, Milaan en Parijs, het mondaine Bal de la Rose in Monaco.”